Ketomaa MM-sarjaan Drive Dmack -rallitiimissä

Jari Ketomaa on solminut uuden sopimuksen MM-rallien ajamisesta torstaina julkistetun Drive Dmack World Rally Teamin kanssa. Kalustona mikkeliläisellä rallikuljettajalla tulee olemaan viime heinäkuussa luokiteltu Ford Fiesta R5-malli, jolla hän ajoi menestyksekkäästi tänä vuonna kahdessa MM-rallissa.

Ketomaa-Jari_webKetomaan kartanlukijana toimii kokenut Kaj Lindström.

– Tilanne on hieno ensi kauden suhteen, kun pääsen ajamaan ammattilaisena Drive Dmack -tiimissä, jossa on mahdollisuus voittaa WRC2 -luokan maailmanmestaruus, Ketomaa iloitsee.

– Olen jo kahden vuoden ajan tehnyt yhteistyötä Dmackin rengastehtaan kanssa ja heidän kehityksensä ja panostuksensa on koko ajan kasvanut sekä siviilirenkaiden puolella että myös rallin MM-tasolla.

– Kilpailukauteni alkaa helmikuussa Ruotsin MM-rallista. Tavoitteena on tietenkin menestyä ja saavuttaa voittoja, totesi kaudella 2013 sekä EM-rallin voittoa että Suomen MM-rallin luokkavoittoa juhlinut Ketomaa.

Drive Dmack World Rally Team julkaisi torstaina kilpailevansa kaudella 2014 kahden kuljettajan voimin. Ketomaan ohella tiimin värejä puolustaa Viron tämän hetken kovin rallitähti Ott Tänak.

Dmack on panostanut vahvasti tuotteidensa markkinointiin moottoriurheilun parissa. Ralleissa saavutettu hyvä menestys tukee siviilirenkaiden maailmanlaajuista myyntiä.

Tuleva vuosi on Dmack-yhtiölle varsin merkittävä myös siviilirenkaiden osalta, sillä kuluttajalle suunnattujen renkaiden kokovalikoima kasvaa yli 60 uudella rengaskoolla.